• kenburns1
    Discreet en anoniem....
    Met het comfort van een privé chauffeur
    luxe taxi vervoer reserveren

Discreet en anoniem...

Indien u zich laat vervoeren in uw eigen auto kan het in voorkomende gevallen (denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een klant of een bijeenkomst waar uw medewerkers aanwezig zullen zijn) handig zijn dat "de buitenwereld" er geen notie van heeft dat u gebruik maakt van een chauffeur service in tegenstelling tot de BTS Car Service waarbij ons voertuig geen twijfel laat bestaan.

van deur tot deur...

Onze chauffeur haalt uw auto op waar u dat wilt. Hij vervoert u naar uw bestemming, blijft op u wachten of brengt uw auto naar een door u opgegeven locatie. U kunt de chauffeur ook instrueren de auto veilig te parkeren en u op een later tijdstip weer op te halen. Wanneer u bijvoorbeeld naar een luchthaven moet kan de chauffeur u bij terugkomst weer ophalen met uw eigen auto. Uiteraard kan de auto in de tussentijd ook bij uw woonhuis worden geparkeerd.

Voordelig op weg ...

BTS berekent de kosten voor OV* of BTS voertuig vanaf de thuisbasis tot aan de locatie van de auto en voor de terugreis na het achterlaten van uw auto. De kosten tijdens de rij-opdracht bedragen 27,50 per uur, excl. BTW, te berekenen vanaf de start van de reis. Er geldt een minimale inzet van 3 uur.

Bij gebruik van een BTS voertuig om de startlocatie te bereiken, bedraagt het uurtarief 40,00 excl. BTW. *Openbaar vervoer (OV) dient beschikbaar te zijn om het opgegeven adres te bereiken.


Business Travel Solutions |ook in uw eigen auto

Vraag naar de voorwaarden