• kenburns1
    Uw document of pakket . . .
    rechtstreeks, veilig en discreet bezorgd
    luxe taxi vervoer reserveren

professioneel zakelijk vervoer
professioneel zakelijk vervoer

Uw documenten in vertrouwde handen

BTS beschikt over een uitgebreid netwerk van chauffeurs welke allen voldoen aan de hoge eisen gesteld aan het vervoer van uw gasten. Hierdoor is BTS in staat snel te handelen wanneer u behoefte heeft aan snelle en discrete bezorging van uw pakket of (vertrouwelijke) documenten.

Omdat u als vaste account regelmatig een BTS chauffeur voor de deur heeft staan om gasten bij u op te halen of af te leveren, kunt u van deze gelegenheden gebruik maken en hiermee een praktisch en kostenbesparend voordeel behalen.

Een voordelige combinatie

Wanneer u besluit een de bezorging te laten plaatsvinden in combinatie met een (personen)vervoersopdracht kan het voorkomen dat de bezorging van uw pakket of document geheel kosteloos is.

Indien de chauffeur naar een tweede bestemming moet voor de aflevering, worden uitsluitend de kosten vanaf de "eerste stop" berekend.

Onze visie

Onze missie is om ervoor te zorgen dat u meer dan tevreden bent over onze services en uw verwachtingen te overtreffen. Het is onze visie om onze dienstverlening naadloos aan te sluiten op uw behoefte.
Dat is meer dan bezorgen alleen.

Verzekerd op weg

U kunt ervan verzekerd zijn dat onze chauffeurs uw opdrachten met de grootste zorgvuldigheid en discretie zullen uitvoeren.

Een meldingsservice na aflevering van uw pakket behoort tot de mogelijkheden.

kenburns1


Business Travel Solutions voor uzelf|en voor uw gasten

Wanneer kwaliteit doorslaggevend is...