• kenburns1
    BTS
    CREW shuttle services
    luxe taxi vervoer reserveren

professioneel zakelijk vervoer
professioneel zakelijk vervoer

Crew Shuttle

U bent op zoek naar professioneel vervoer voor uw medewerkers, crew members of werknemers van uw gecontracteerde partner. Wat Uw wensen ook zijn, u kunt ervan verzekerd zijn dat BTS uw vervoer regelt waarbij tijdsprecisie en veiligheid van het allergrootste belang zijn.
Het vervoer wordt uitgevoerd in jonge voertuigen van het type Mercedes (Viano of Vito) of Volkswagen Transporter.
Uiteraard kunnen wij ook deze opdrachten op rekening voor u uitvoeren.
Door een landelijke dekking strekt ons werkgebied zich uit van Antwerpen tot aan Den Helder waarbij wij tevens transfers van en naar de vliegvelden, met of zonder een stop-over bij de plaatselijke Rivierpolitie verzorgen.

Offerte...

Veiligheid boven prijs

Uiteraard verwacht u een gunstig tarief voor het vervoer van uw crew members. Maar BTS gaat allereerst uit van een kwalitatieve vervoersoplossing waar vooral de veiligheid een hoge prioriteit heeft. De inzet van chauffeurs die uitsluitend worden ingezet om te voldoen aan uw vervoerswensen, draagt hier zeker aan bij.

Contact...

Onze visie

Onze missie is om ervoor te zorgen dat u meer dan tevreden bent over onze services en uw verwachtingen te overtreffen. Het is onze visie om onze dienstverlening naadloos aan te sluiten op uw behoefte.
Dat is meer dan rijden alleen.

Boeken....

Personal touch

Een kwalitatief goede auto en een gediplomeerd chauffeur dragen bij tot een professionele uitvoering. Bij BTS vinden wij een persoonlijke aanpak nog belangrijker. Onze discrete chauffeurs weten de speciale wensen van de gast te lezen en de dienstverlening hier correct op te doen aansluiten.

Offerte...
kenburns1


Business Travel Solutions voor uzelf|en voor uw gasten

Wanneer kwaliteit doorslaggevend is...